arrow_drop_up arrow_drop_down

Wij helpen jou te doen wat je wil doen/bereiken!

Missie

Wij zijn hét personal training bedrijf voor mannen en vrouwen in de omgeving van ’s-Hertogenbosch/Rosmalen die energieker willen zijn, er beter uit willen zien of moeten revalideren. Onze missie is om mensen optimaal te helpen een waardevol doel te bereiken met een leefstijlverandering als gevolg.

Waarom Optimom?

Na 8 jaar ervaring in personal training geven en vele vrouwen zowel tijdens hun zwangerschap als ná hun bevalling succesvol te hebben geholpen haalden wij hier ontzettend veel voldoening uit! Bovendien merkten we dat er binnen Nederland ontzettend weinig aanbod was naar een kwalitatief goed programma wat onlangs bevallen moeders helpt met wat zij het liefst willen: back in shape komen!


Toen Bij Volle Maan (verloskundigenpraktijk in Den Bosch) ons hier ook nog eens om vroeg zijn wij ons hier nog verder in gaan verdiepen.


Hierdoor hebben we een programma weten te ontwikkelen wat vrouwen gegarandeerd helpt back in shape te komen na hun bevalling. Dit allemaal op een veilige en verantwoorde manier, maar bovendien ook super leuk samen met gelijkgestemden.


Wil jij ook back in shape na jouw bevalling? Bekijk dan nu de mogelijkheden binnen onze verschillende programma's.